_MG_7205-2.jpg
_MG_7205-2.jpg

Prosess


SCROLL DOWN

Prosess


 

En ryddig prosess er en forutsetning for en vellykket jobb. Du skal være trygg på hva du kan forvente til hvilken pris. For å få til dette trenger vi ett best mulig innblikk i oppgaven og dine prioriteringer for å finne skjæringspunktet mellom visjon, utførelse og budsjett. Ingen jobber er like, men alle begynner på samme måte:

 

PROSJEKTBESKRIVELSE

Enten du ønsker å få realisert ett lite eller stort prosjekt starter vi med at du beskriver oppgaven så nøye du klarer. Vi er ikke bortskjemt, og tar gjerne imot en serviettskisse med gode mål, så lenge det følger med noen gode ord i tillegg. Er oppgaven konkret og godt beskrevet kan vi komme tilbake til deg med en pris og leveringstid.

 

MØTES ELLER FORPROSJEKT

I tilfeller hvor oppgaven er avklart, men vi trenger å komme til enighet om dimensjonering, overflatebehandling, materialbruk og andre detaljer, kan det være hensiktsmessig å sette opp ett møte. Ofte er en time med tegneblokk og en kopp kaffe det som skal til for å komme til enighet om best mulig løsning - som igjen gir oss ett godt nok grunnlag til å sette opp ett budsjett.

Om du vet hva du vil ha, men ikke hvordan det skal løses, kan vi gjøre research, tegne ut ideer og produsere prøver for å hjelpe deg komme frem til ett best mulig løsningsforslag. Dette kaller vi ett "forprosjekt". Forprosjektets omfang står i forhold til oppgaven som skal løses og har alltid en fastpris. Når prosjektet er utført kan du vurdere om du vil gå videre med gjennomføring av jobben.

 

GJENNOMFØRING

Når vi er enige om utførelse og budsjett setter vi igang produksjonen. Med den sentrale plasseringen av verkstedet kan vi sette opp delgjennomganger underveis, for å avklare detaljer og gjøre eventuelle tilpasninger, slik at sluttresultatet blir best mulig. 

 

VERKSTEDET / MASKINPARK

Vi eier en gammel likeretterstasjon mellom Lodalen og Ryen som vi har tilrettelagt som verksted og kontor. Vi har en godt utrustet maskinpark og kan håndtere de ledd i produksjonen som krever detaljfokus og godt håndverk. Med en stor garasjeport og veggsvingkran er vi godt rigget til å håndtere tyngre oppgaver. Ved større produksjoner har vi mellomlagringsmuligheter.