Bolt Metall - EA - montering bord -066-2.jpg
Bolt Metall - EA - montering bord -066-2.jpg

Om oss


SCROLL DOWN

Om oss


 

Bolt er et verksted som har spesialisert seg på utforming og produksjon av unike metallprodukter. Hos oss blir håndverk, problemløsing og produksjon like høyt verdsatt og bak enhver skisse eller sveisesøm finner du et et solid team av håndtverkere som brenner for at ideene dine skal la seg realisere på best mulig måte. 

 
 
 
Bolt Metall - EA - montering bord -021-2.jpg

TROND KAARENG JOHANSEN er grunnlegger av Bolt og jobber mest med å tilrettelegge for at veien fra kundenes visjon til ferdig produkt er så god som mulig. Han har en mastergrad fra Kunsthøgskolen i Oslo, med hovedvekt på metallfag, og med en far, farfar og olderfar i blikkenslagerfaget har han metall i både hode og hender.

 
 
 
Bolt Metall - EA - montering bord -106-2.jpg

OLE ERIK FURU er først og fremst nordmøring, men også verksmester i Bolt. Han har syv års erfaring som platearbeider og sveiser fra industrien. Med en spilldesignerbakgrunn i sekken har han krysskompetanse som gjør at han kan snakke holdbarhet og estetikk i samme setning

 
 
 
Bolt Metall - EA - montering bord -249.jpg

SVERRE SØNDERVIK SÆTHER er utdannet produktdesigner fra Høgskolen i Akershus. Han har en materialkunnskap som strekker seg fra metall til blant annet tre, betong og akryl. Med sitt løsningsorienterte sinn forbedrer han produkter og effetkiviserer prosesser.